IMG_1652.JPG

Hvem er jeg

Jeg hedder Sigrún Erlingsdóttir. Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2003 og autoriseret som psykolog i 2008.

I 2016 blev jeg godkendt som specialpsykolog i voksen psykiatri. Det betyder at jeg har gennemgået en 4-årige uddannelse i psykiatrien hvor jeg har fået indgående kendskab til de forskellige psykiske lidelser, behandlingsmuligheder samt psykopatologiske udredninger. 

Jeg har igennem længere tid været ansat i psykiatrien, hvor jeg har erhvervet mig erfaring med udredning, behandling og medicin. Jeg har været behandler for mennesker med angst, depression, personlighedsforstyrrelser, selvskade, autisme spektre lidelser, skizofreni mm.

Derudover har jeg igennem en årerække arbejdet med personer med svære traumer samt alkohol- og stofafhængighed.

I mit arbejde som psykolog, tager jeg udgangspunkt i de nyeste retninger inden for kognitiv adfærdsterapi.

Jeg tilbyder psykologsamtaler med unge fra 15-års alderen, voksne og par.

Jeg glæder mig til at møde dig!