Praktisk

Jeg har klinik på Østervold 20, beliggende i hjertet af Randers. Selve klinikken er på 4. sal (der er adgang med elevator). Jeg deler kliniklokaler med lægerne Østervold. 
Adressen er helt nyoprettet, så muligvis vil GPS eller søgning på adressen ikke være mulig. Det er nemt at finde indgangen til klinikken hvis du stiller dig lige bag den Jyske Hingst med ansigtet vendt op ad mod toppen af Østervold, så er indgangen til venstre (lige ud for skakbrættet).

Der er gode parkeringsmuligheder på Thors Bakke (gratis i 2 timer). Klinikken ligger i gåafstand fra Randers busstation.

Priser

Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring. Der er imidlertid mulighed for tilskud til samtalerne, såfremt du har tegnet en sundhedsforsikring. Andre kan få tilskud via deres fagforening, arbejdsplads eller socialforvaltningen.

Samtaler koster kr. 950 og varer i 50 minutter.  
Ved samtaler med par koster en samtaletime 1250 kr. og varer 60 minutter.

Individuel supervision á 1 time koster 1200 kr. ekskl. moms
Gruppesupervision á 1 time koster 1500 kr. ekskl. moms

Psykologiske undersøgelser og andre opgaver honoreres efter nærmere aftale.

Afbudsregler

Afbud meldes dagen før inden kl. 15 på telefon eller per mail. Ved senere afbud - eller udeblivelse - opkræves det fulde honorar. Det samme er gældende for aftaler om psykologiske undersøgelser.